Čeština (Česká republika)GermanEnglish (United Kingdom)Polish (Poland)

Links

Kontakty

Server

Alle Texte und Bilder befinden sich im Eigentum der einzelnen Autoren und verboten ist, ohne ihre
Zustimmung in irgendeiner Weise verbreiten oder zu veröffentlichen

jeseniky.org , moravskehory.com , jesenicko.biz , sumpersko.eu optimiert für: 1024x768 und höher, IE 5,0

Copyright Němčík design
2003 - 2008 Alle Rechte vorbehalten


Support: Kraliq 2005

Erstellt in Joomla!

PageRank



Program kultury v Šumperku na prosinec 2015 PDF Drucken E-Mail
Geschrieben von: DK Šumperk   
SUNDAY, 06. DECEMBER 2015 10:17
Share

logosumperk.jpgMILÝ VÁNOČNÍ DÁREK PRO VAŠE NEJBLIŽŠÍ:

 

Pátek 15. ledna od 19.30 h na jevišti velkého sálu

Koncert na jevišti:

MARTINA TRCHOVÁ TRIO

Martina Trchová Trio hraje vlastní tvorbu vycházející ze silné ženské písničkářské generace, aranže písní se pohybují na hranicích jazzu, blues, folku, latiny a šansonu. Texty mapují pražskou periférii, ale i hloubku lidské duše. Můžete se těšit na osobité autorské písně, výrazný hlas, jazzovou i klasickou kytaru, měkké tóny kontrabasu a progresivní perkuse. Hlediště bude navíc umístěno přímo na pódiu velkého sálu, tím je zaručena autentická atmosféra celého koncertu.

 

Vstupné v předprodeji 120 Kč

V den akce 150 Kč

 

 

Čtvrtek 28. ledna od 19.30 h ve velkém sále
CHANTAL POULLAIN
Pro šansony Chantal Poullain je typický hluboce posazený sexy hlas, lahodná francouzština, jazzově laděná kapela pod vedením Štěpána Markoviče a atmosféra sladké Francie. Můžete se těšit jak na její vlastní písně, tak tradiční francouzské šansony s šarmem jí vlastním. Koncertem provází v češtině a díky svému charismatu okouzlí publikum, jak to umí jen ona.

V předprodeji 220 Kč
V den akce 270 Kč

 

Pátek 29.1. - neděle 31.1. v G-klubu

CESTA ZA HLASEM

WORKSHOP S IDOU KELAROVOU

Otevřený workshop pod vedením Idy Kelarové, Desideria Duždy a Ota Bundy je věnován všem, kteří chtějí objevit sílu svého hlasu. Tento nezaměnitelný, hlasový a emocionálně laděný seminář se pro jeho účastníky stane cestou k otevírání hlasu, slyšení zvuků, tónů i znovunaladění se.

Do konce roku 2015    2.800 Kč

V novém roce 2016     3.000 Kč

 


 

Pátek 19. února od 19.30 h ve velkém sále

STROMBOLI

Michal Pavlíček (kytara), Bára Basiková (zpěv), Klaudius Kryšpín (bicí), Jiří Veselý (basa), Vendula Kašpárková (klávesy), Vilém Čok (zpěv)

Nenechte si ujít koncert kultovní kapely Michala Pavlíčka, pojmenované podle stále činné sopky nedaleko Itálie. Je složena ze špičkových hudebních umělců a do Šumperka navíc dorazí v původní sestavě.

 

Speciální akce - do Vánoc za 299 Kč, poté v předprodeji za 390 Kč,

v den akce 450 Kč, balkon po celou dobu za 400 Kč

 

 

 

Neděle 6. března od 15 h ve velkém sále
ŠLÁGRPARÁDA: DUO JAMAHA
Tříhodinová taneční zábava ve společnosti nejúspěšnější hudební skupiny televizní stanice Šlágr! Kotvánovci vám zahrají oblíbené písničky plné krásných melodií. Přijďte se na začátku jara pobavit a prožijte pohodové odpoledne ve společnosti populárních hudebníků ze Slovenska.


Vstupné s místenkou 170 Kč

Středa 9. března od 19 h ve velkém sále
VELKÝ HOLKY NEPLÁČOU
Zveme Vás na komedii Velký holky nepláčou, se kterou do Šumperka zavítá Divadlo Bez zábradlí. Můžete se těšit na herecké výkony Jany Šulcové, Dany Batulkové, Veroniky Jeníkové, Marcela Vašinky a dalších.

Vstupné 220, 250 a 290 Kč

Čtvrtek 24. března od 19 h ve velkém sále
VOXEL, UDG A XINDL X
Úspěšný písničkář Xindl X, který se nebojí kombinovat hip hopové frázování s folkem a veselé rýmy s vážnými tématy, se po čtyřech letech vrací do Šumperka. Jako své hosty si na společné turné pozval talentovaného zpěváka Voxela a oblíbenou partičku UDG.


V předprodeji 290 Kč
V den akce 340 Kč

 

 

 

 

 

Středa 20. dubna od 19 h ve velkém sále
VŠECHNOPARTIČKA
Máte rádi inteligentní humor skvělého moderátora a textaře Karla Šípa? Přijďte na jeho jedinečnou talk show Všechnopartička. Hostem pořadu bude Josef Alois Náhlovský. Můžete se tak těšit na spoustu veselých historek od této oblíbené dvojice bavičů. Prostor dostanou i dotazy od diváků.
Vstupné 220, 250 a 290 Kč

 

 

 

Středa 27. dubna od 19.30 h ve velkém sále
BRATŘI EBENOVÉ
Marek, Kryštof a David Ebenové jsou naprosto výjimečnou sestavou, která nepatří do žádného hudebního proudu. Trio sourozenců ze známé hudební rodiny hraje muziku s vlivy klasiky, folku, rocku i jazzu. Přijďte si vychutnat večer plný jemné ironie, svižného slovníku a neotřelých rýmů, které si získaly publikum napříč hudebními žánry. Během koncertu zazní jak průřez tvorbou kapely, tak úplné novinky.
Vstupné 300, 350 a 400 Kč

 

 

 

Úterý 3. května od 19.30 h ve velkém sále
JAROSLAV UHLÍŘ
Skladatel populární a filmové hudby Jaroslav Uhlíř zavítá počátkem května do Šumperka. Přijďte si společně s ním zazpívat své oblíbené písně Severní vítr, Není nutno, Holubí dům, Když se zamiluje kůň nebo Chválím Tě, země má.
Vstupné 180, 220 a 250 Kč


DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o.

Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287

tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/

e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt, Sie müssen Javascript aktivieren, damit Sie sie sehen können. www.dksumperk.czwww.bluesalive.cz

 
Jeseniky: Ubytování v Jeseníkách | Jeseniky.org | Turistika Jeseníky | Lyžařská střediska v Jeseníkách | Počasí Jeseníky | Zajímavosti a novinky z Jeseníků | Live kamery Jeseníky