Čeština (Česká republika)GermanEnglish (United Kingdom)Polish (Poland)

Links

Server

Wszystkie teksty i fotografie są zlokalizowane są własnością poszczególnych autorów jest zabronione i zgody w jakikolwiek sposób, aby rozwinąć lub opublikować

jeseniky.org, moravskehory.com, jesenicko.biz, sumpersko.eu zoptymalizowana dla: 1024x768 lub wyższa, IE 5.0

Copyright Němčík design a PhDr. Jindřich Němčík

2003 - 2008 Wszelkie prawa zastrzeżone

Support: Kraliq 2005

Utworzony w Joomla!

PageRank



Slovenské dny v Jeseníku PDF Drukuj Email
Wpisał MKZ Jeseník   
Poniedziałek, 01. Październik 2007 18:36
Share
Image
I letos se konají Slovenské dny v Jeseníku od 13.10 do 20.10.2007 pod záštitou Ministerstva kultury ČR. Úplný program najdete ve zbylé části článku. Zde je pozvánka na některé akce:
Při cestě kolem Divadla Petra Bezruče zcela jistě vezměte za kliku, neboť za shlédnutí stojí výstava obrazů prievidzského rodáka Petera Šoltó. Jeho galerii, jako předkrm, si můžete prohlédnout na webových stránkách http://solto.webpark.sk. Výstava je přístupná pondělí až čtvrtek 9-12 a 13-16 v pátek pouze dopoledne a při pořadech v divadle.
----------
Zpráva pro příznivce špičkového jazzu. Lipa spieva Lasicu je název skvělého CD, ale také pořadu Petera Lipu a jeho kapely. Pozvánka je připojena, pozornost prosím věnujte skutečnosti, že Blue-s club není nafukovací. Něco lístku na prodej je tam, zbytek je u nás, pak se zavře voda a budeme se těšit na báječný večer.
Koukněte do kalendáře jak jste na tom 13. října 2007 a nalaďte se na webových stránkách www.peterlipa.com....   

Image

Пойду-ка я к себе в "windows 7 скачать чистая"комнату, смочу виски одеколоном.

Но "л.толстой детство краткое содержание"лужайка эта была не для красоты.

Нет, я занимаюсь этим по "скачать песнь кузи"собственной инициативе.

Телефон снова потребовал меня к трубке.

Все ясно, если его не остановить, он до бесконечности будет ходить по кругу, и чтобы отвлечь его внимание, я громко стукнул фарфоровой "генератор ключей к алавар играм скачать"вазой по каминной полке.

Чиун спросил, кто же в "программы для виндовс хр скачать бесплатно"таком случае управляет страной, "скачать фильм няньки через торрент"и Римо объяснил, что он не уверен, что ею вообще кто-нибудь управляет.

Мол, лорд Кейкбред сказал "Этикет Полный свод правил..." мне, я сказала тебе, "Емелино счастье" а ты решил свистнуть "Золотой осел. Апулей" стекляшки без моего ведома.

Шимп Твист принял гостей "Пират" с важностью, "Психология и педагогика" приличествующей сенсационному характеру новостей.

с дрожью в "Откровенные рассказы Странника духовному отцу своему" голосе переспросил я.

Он явно сдерживался, чтобы не "Зимняя жертва" сказать резкость.

Праздный "ГИА История России с др. времен до конца 16 века 6 кл Тесты и задания" богач не поймет, как хочется есть после "Социальная работа Курбатов" работы.

А полицейский Оутс остаток ночи "У смерти твои глаза" будет стоять под окном на посту.

 
Jeseniky: Ubytování v Jeseníkách | Jeseniky.org | Turistika Jeseníky | Lyžařská střediska v Jeseníkách | Počasí Jeseníky | Zajímavosti a novinky z Jeseníků | Live kamery Jeseníky