Čeština (Česká republika)GermanEnglish (United Kingdom)Polish (Poland)

Links

Server

Wszystkie teksty i fotografie są zlokalizowane są własnością poszczególnych autorów jest zabronione i zgody w jakikolwiek sposób, aby rozwinąć lub opublikować

jeseniky.org, moravskehory.com, jesenicko.biz, sumpersko.eu zoptymalizowana dla: 1024x768 lub wyższa, IE 5.0

Copyright Němčík design a PhDr. Jindřich Němčík

2003 - 2008 Wszelkie prawa zastrzeżone

Support: Kraliq 2005

Utworzony w Joomla!

PageRank



Koncert pro Jeseníky PDF Drukuj Email
Wpisał MKZ Jeseník   
Środa, 17. Czerwiec 2009 07:57
Share
20.06.2009, 14:00 hod se v Areálu ZŠ Průchodní v Jeseníku uskuteční

HUDEBNÍ FESTIVAL KE 40. VÝROČÍ VYHLÁŠENÍ CHKO JESENÍKY

Vznikl ze spolupráce Městských kulturních zařízení Jeseník, Centra Kultury v Glucholazích a správy CHKO Jeseníky. Festival je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj z operačního programu přeshraniční spolupráce ČR-Polsko "Překračujeme hranice", Olomouckým a Moravskoslezským krajem a Agenturou ochrany přírody a krajiny České republiky.

Pozvání na festival přijal DAN BÁRTA. Textař, herec, milovník vážek, ale především vynikající zpěvák. Na svém kontě má několik alb se skupinami Illustratosphere, J.A.R., Alice, Die El. Elephant!? a Sexy Dancers. Na Koncertu pro Jeseníky představí především svoji tvorbu projektu Illustratosphere, se kterým vydal tři řadová alba. V loňském roce vyšlo poslední album Animage. Pro jeseník si připravil akustické vystoupení, kde ho doprovodí na kytary Jaroslav Friedl a na perkuse trombonista Filip Jelínek. Více informací o Danu Bártovi viz www.danbarta.cz.

Své dvacáté jubileum na festivalu oslaví skupina HYPNOTIX. V hudbě Hypnotix se mísí stylů dub, reggae a afrických rytmů, které přetvářejí do moderní taneční hudby. Více na www.hypnotix.cz.

Na koncertě se dále představí kapely tvořící v Jeseníkách nebo na úpatí těchto hor. Bubenická smršť ze Šumperka SHAMANIA MANIA připravila kromě koncertu i bubenický workshop, kterého se mohou zúčastnit začátečníci i pokročilí. Přestože budou bubny k dispozici, doporučují pořadatelé vzít si bubínky a vše do čeho se dá tlouct s sebou. Dále vystoupí funky duo bratrů Holubců z Karlovic http://bandzone.cz/jindraholubec, POSLEDNÍ VÝSTŘEL z Krnova www.poslednivystrel.cz a bluesová kapela TEENAGE BEAT z Polska www.teenagebeat.pl.

Pro návštěvníky je připraven biojarmark, který nabídne například ochutnávku palačinek a guláše v biokvalitě. Na festivalu bude možné rovněž ochutnat ovčí sýry z jesenických hor nebo si zkusit zdolat horolezeckou stěnu. Na festivalu se bude prezentovat hnutí Brontosaurus(prezentační stan, turnaj ve stolních hrách, čajový klub) a především příroda Jeseníků.

Старик любил свою племянницу, как "Скачать русский шашки"родную дочь.

Но так как вы залили мою рубашку, "Скачать мобильную версия вконтакте"то разрешите мне ответить тем же "Скачать электронные книги донцовой"и смыть крахмал с вашей.

Но теперь "Игра астерикс и обеликс скачать бесплатна"до меня донесся и другой звук, напоминавший собачий "Скачать гостья из будущего"вой.

Он излагал хозяину этого погребка историю разных покушений.

 
Jeseniky: Ubytování v Jeseníkách | Jeseniky.org | Turistika Jeseníky | Lyžařská střediska v Jeseníkách | Počasí Jeseníky | Zajímavosti a novinky z Jeseníků | Live kamery Jeseníky