Čeština (Česká republika)GermanEnglish (United Kingdom)Polish (Poland)

Links

Server

Wszystkie teksty i fotografie są zlokalizowane są własnością poszczególnych autorów jest zabronione i zgody w jakikolwiek sposób, aby rozwinąć lub opublikować

jeseniky.org, moravskehory.com, jesenicko.biz, sumpersko.eu zoptymalizowana dla: 1024x768 lub wyższa, IE 5.0

Copyright Němčík design a PhDr. Jindřich Němčík

2003 - 2008 Wszelkie prawa zastrzeżone

Support: Kraliq 2005

Utworzony w Joomla!

PageRank



Program kultury v Šumperku na prosinec 2011 PDF Drukuj Email
Wpisał Dům kultury Šumperk   
Czwartek, 01. Grudzień 2011 19:07
Share

logosumperk.jpgSobota 3. prosince od 18 h ve velkém sále
STUŽKOVACÍ PLES GYMNÁZIA
Tradiční studentská slavnost spojená s plesovou zábavou. Hraje Styl.
Vstupné 150 Kč

 

 

Neděle 4. prosince od 14 h ve velkém sále
MIKULÁŠSKÁ ZUMBA PARTY
Zumba v latinsko-americkém rytmu pod vedením špičkových lektorů - Kamila (instruktor zumby v pražském fit centru) a Osama Mimi Faraqa (tanečník, vítěz Internacional dance cup of Turkey, úspěšný účastník řady Československo má talent). Zumba party se zúčastní také taneční skupina Folí de la fúl.
Vstupné 150 Kč

 

Neděle 4. prosince od 16 h v evangelickém kostele
II. ADVENTNÍ KONCERT
Účinkují Komorní sbor Florian Jeseník, Marta Doubravová (varhany) a Martin Blechta (trumpeta). Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován Diakonii ČCE, středisko Sobotín.
Vstupné dobrovolné

 

Úterý 6. prosince od 19 h v klášterním kostele
JAROSLAV SVĚCENÝ, housle
MILOSLAV KLAUS, kytara
Poslední letošní pořad cyklu Klasika Viva ve společnosti jednoho z nejlepších současných houslistů.
Vstupné 200 Kč
Studenti, důchodci 150 Kč


Sobota 10. prosince od 16 h ve velkém sále
VÁNOČNÍ KONCERT ŠDS
Vánoční komponovaný pořad Šumperského dětského sboru.
Vstupné 50, 60, 70 Kč

 


Neděle 11. prosince od 16 h v kostele sv. Jana Křtitele
VARHANNÍ KONCERT PŘI SVÍČKÁCH
Adventní koncert šumperského rodáka Radima Diviše, který působí jako varhanní mistr v německém Norimberku. Program koncertu tvoří tři díla Petra Ebena a J. S. Bacha, od nějž zazní adventní chorální předehry a jedinečná Pasacaglia, která nemá ve svém rozsahu a mistrovské kompozici obdoby (21 variací a permutační Fuga o dvou tématech a zachovaném kontrapunktu). Slavnostní atmosféru koncertu umocní světla několika set svíček a nebudou chybět ani tradiční norimberské perníčky a svařené víno...
Vstupné dobrovolné

 

Pondělí 12. prosince od 17 h na náměstí Míru
III. ADVENTNÍ KONCERT
Tradiční zpívání koled s dětmi Šumperského dětského sboru. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován Dětské centrum Pavučinka, Šumperk.
Vstupné dobrovolné

 

Středa 14. prosince od 19.30 h ve velkém sále
ROBERT KŘESŤAN A
DRUHÁ TRÁVA
Legenda mezi českými bluegrassovými kapelami se vrací z rozsáhlého koncertního turné po Spojených státech a mezi prvními zastávkami na domácí půdě nechybí Šumperk. Vedle uznávaného skladatele, textaře a osobitého zpěváka Roberta Křesťana se posluchačům představí fenomenální multiinstrumentalista Luboš Malina, jeden z nejlepších světových hráčů na dobro Luboš Novotný, všestranný slovenský muzikant Emil Formánek a mimořádně talentovaný hráč na kontrabas Tomáš Liška.
Vstupné v předprodeji 200 Kč
V den akce 250 Kč

 

Pátek 16. prosince od 20 h ve velkém sále
LUNETIC
Tomu by ještě před pár lety nikdo nevěřil, že nejslavnější česká chlapecká skupina Lunetic se ještě někdy dá znovu dohromady... A přece! Nejúspěšnější český hudební soubor všech dob vystoupí poprvé v historii v Šumperku. Dříve chlapecké, dnes pánské, kvarteto přijede s živou kapelou a vlastní světelnou i zvukovou show v rámci comebackového turné po ČR, které slavnostně skončí právě v Šumperku. Koncert pořádá Disco 1, kde se uskuteční také after party.
Vstupné v předprodeji 90 Kč
V den akce 130 Kč

 

Neděle 18. prosince od 16 h v klášterním kostele
IV. ADVENTNÍ KONCERT
Účinkuje zpěvačka, klavíristka a skladatelka Kateryna Kolcová z Prahy. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován Sjednocené organizaci nevidomých a slabozrakých Šumperk.
Vstupné dobrovolné

 

 


PŘIPRAVUJEME

8.1. POVÍDÁNÍ O PEJSKOVI A KOČIČCE
18.1. K. KAHOVEC A GEORGE & BEATOVENS
14.1. PLES PRAMET TOOLS
22.1. ZVÍŘÁTKA A MUZIKANTI
11.2. PLES DK A CK ANCORA
1.3. THE BEATLES IN JAZZ
3.3. KVĚTINOVÝ PLES A TANEČNÍ SOUTĚŽ
6.3. KAMELOT


VÝSTAVY

7. 12. 2011 - 1 . 1. 2012 Galerie Jiřího Jílka
MICHAEL BÍLEK: KRÁSNÉ DUŠE
Výstava dřevěných soch jmenovaného autora. Vernisáž k výstavě proběhne ve středu 7. prosince od 18 hodin za osobní účasti autora. Galerie je přístupná denně, stačí jen zazvonit na recepci Penzionu G, který nad galerií nabízí tříhvězdičkové ubytování. Výstavu i celý program galerie finančně podporuje Ministerstvo kultury ČR.


PRO DĚTI

Neděle 11. prosince od 15 h ve velkém sále
DĚTSKÝ KARNEVAL S PAVLEM NOVÁKEM
Dětské písničky a vyprávění Pavla Nováka. Hry a soutěže, při nichž se děti ani přítomní dospělí nebudou nudit. Se svým vystoupením se zde předvedou i děvčata a chlapci z Taneční školy Olympia. Při vstupu od nás děti obdrží sladké překvapení.
Vstupné 70 Kč

 

DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o.
Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287
tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , www.dksumperk.cz, www.bluesalive.cz

Тварь в Паропроводе тоже "Скачать фильм джиа"стала гораздо активнее и сверкала на меня "Скачать обои картинок"глазом сквозь отверстие "Скачать игру эпоха империя 3"в трубе.

Краем глаза я заметил, "Скачать в игры дурак на раздевание"что Ли Пяо и Лунносветная последовали "Песни guf скачать песни"нашему примеру.

Вот это-то и было моей ловушкой.

Мама "Графический редактор acdsee"велела мне подождать, но я пошла за "Ртос и асу скачать"ней.

На Асмодее было пальто бутылочно-зеленого цвета, а "Скачать игры на игровые приставки"когда он поворачивался спиной, из-под пальто "Утки розенбаум скачать"высовывался скрученный колечком поросячий хвостик.

Он дождался "Скачать приветствие экрана"ответа и заговорил по-арабски.

 
Jeseniky: Ubytování v Jeseníkách | Jeseniky.org | Turistika Jeseníky | Lyžařská střediska v Jeseníkách | Počasí Jeseníky | Zajímavosti a novinky z Jeseníků | Live kamery Jeseníky